Designline-goud-Empower-Yourself


★ ★ ★ ★ ★  Personal & business coaching

Ik wil je zo enorm bedanken voor de visualisatie. Ik heb de afgelopen dagen al een paar keer ‘mijn kaders’ aangegeven, en waar ik voorheen met enorme spanning wachtte op de reactie van de ander kon ik nu gewoon hun ‘teleurstelling’ accepteren zonder me daarover rot te voelen. Heel fijn en bijzonder!


★ ★ ★ ★ ★  Personal & business coaching


Lieve Chantal, sinds ik bij jou ben geweest, lijkt er letterlijk een keerpunt te hebben plaatsgevonden. Ik voel me zo bevrijd van heel veel ballasten en waar dingen uit het verleden in de weg zaten helpen ze nu letterlijk bij de vooruitgang. Het is zo bijzonder ik kan het nauwelijks bevatten soms. Ik sta op dit moment in mijn kracht, voel wie ik ben en wat ik kan en dat helpt mij in de zoektocht naar een nieuwe baan, mijn huiselijk gevoel en de relaties om mij heen. Ik kan dit koppelen aan alle ellende die je letterlijk weggehaald hebt tijdens onze sessie. Eeuwig dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Weet dat ik mijn oefeningen doe, zodra mij dit wordt ingegeven en ik denk dagelijks aan je.


★ ★ ★ ★ ★  Personal & business coaching

Wat een openbaring! Bij de intake heeft Chantal al gelijk mijn blokkade te pakken. Ik had mij vooraf voorbereid op een traject van 10 sessies maar bij de intake werd gelijk al gezegd dat 3 sessies voldoende zijn.  Na jaren (30) van coaching en veel zelfontwikkeling was er een terugkerend issue, nl dominante mensen. Voornamelijk op werk had ik daar enorm last van en wat mij ook beperkte in mijn kunnen omdat ik mij dan afsloot en terugtrok en niet voor mij mening uitkwam. Rechtmatig zat is met een rood hoofd woedend op mijn lippen te bijten omdat ik niet voor mezelf durfde op te komen. Nu na drie sessies en een paar weken verder voel ik mij een stuk rustiger en wordt ik niet meer geraakt door dominant gedrag van de mensen om mij heen. Kan mij beter afsluiten voor negatieve energie van de andere en durf steeds beter voor mezelf op te komen.ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen waardoor ik zonder veel extra energie mijn werk beter kan uitvoeren. Kortom, ik sta een stuk steviger en zelfverzekerder in het leven. Dank je wel Chantal voor deze reis.

★ ★ ★ ★ ★  Personal & business coaching

Chantal, heel erg bedankt voor de online EMPOWER-sessies. Verbazingwekkend hoe snel jij bij de kern van mijn onderliggende blokkades bent gekomen. Ook de ochtend en avond visualisaties ervaar ik als zeer prettig en heeft mij enorm geholpen om zekerder in mijn kracht te staan, hier heb ik nog dagelijks profijt van! Dit programma is zeker een aanrader voor iedereen die met blokkades en weerstanden te maken hebben en daardoor letterlijk 'vastlopen'.


★ ★ ★ ★ ★  Personal & business coaching

Ik kwam met Chantal in aanraking, via de eerste twee gratis hoofdstukken van haar boek "In 10 stappen omgaan met dominantie". Dit thema sloeg enorm aan bij mij, omdat dominantie iets is waar ik vanaf mijn 10e jaar al mee te maken heb. Daarna via een zoom-gesprek leerde ik Chantal kennen, dat klikte meteen. Als je je op een gegeven moment niet happy voelt en je hebt er al met allerlei mensen over gepraat en dezelfde themas komen steeds weer terug in je leven, dan moet je het op een ander niveau gaan oplossen. Chantal heeft heel veel blokkades opgelost. Ik voel me een ander mens. Als ik opsta heb ik niet meer dat nare, niet te verklaren, zeurende gevoel. Het is weg! De confrontatie met mijn dominante ex wordt spannend, maar ik voel me met Chantal haar tools sterk in mijn schoenen staan. Ik ben er nog niet, maar wel een enorm eind op het goede pad en een happier mens. Chantal kwam precies op het goede moment, dat heeft zo moeten zijn!

Wil jij graag jouw ervaring met Chantal delen?

Deel jouw review
Scroll naar boven