Designline-goud-Empower-Yourself


★ ★ ★ ★ ★  Business coaching

Vorig jaar kwam ik op een punt waarop ik écht behoefte had aan coaching die voor mij zou werken. Ik vond het echter eng en spannend en had daardoor nog een “muur” om me heen. Totdat ik een training bij Chantal volgde. We raakten in gesprek en ik kreeg gelijk een heel vertrouwd gevoel bij Chantal.

Na wat gepraat te hebben, kwamen we er samen op om eens met elkaar te praten. Chantal bood me een intake gesprek aan en ik stond hier, door het vertrouwde gevoel wat ik had, helemaal voor open. Het intake gesprek was confronterend, maar gaf me ook veel duidelijkheid over zaken die ik al een hele tijd meenam. Ik kreeg eindelijk duidelijkheid waar belemmeringen bij mij vandaan kwamen. Hierdoor hebben Chantal en ik samen besloten om het coaching traject met elkaar aan te gaan.

Inmiddels heb ik elf coach gesprekken bij Chantal gehad. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik hieraan begonnen ben! Het is een ontdekkingstocht die we samen doorlopen hebben. Tijdens deze ontdekkingstocht ben ik erachter gekomen wat mijn kern problemen waren, welke emoties en overtuigingen hieraan gekoppeld zaten en hoe ik met emoties en overtuigingen om kan gaan. De tools en visualisaties helpen mij hier enorm bij.

Chantal en ik zijn overgegaan naar coaching op een iets minder frequente basis en met een iets andere focus. Voor mij werkt dit enorm goed. Ik wil Chantal bedanken voor het traject dat ze samen met mij aan is gegaan en voor alle hulp, visualisaties en tools die ze mij geboden heeft.


★ ★ ★ ★ ★  Business coaching – Happiness training

Tijdens deze training nodigt Chantal je uit om stil te staan, naar binnen te keren en te reflecteren. In de waan van de dag vind je niet altijd ruimte om stil te staan bij de zaken in het leven die écht belangrijk zijn. Hoe gelukkig ben ik eigenlijk en wat kan ik doen om mijn algehele geluksniveau een boost te geven? Chantal geeft je concrete handvatten en tools, om mee aan de slag te gaan en te implementeren in je dagelijks leven. De openheid van de groep, en van Chantal zelf, maakte de training extra waardevol.


★ ★ ★ ★ ★  Business coaching – Happiness training

Chantal heeft een methodiek ontwikkelt waarmee een ieder inzicht kan verschaffen in zijn/haar balans in het leven, kijkend naar een aantal belangrijke thema's voor elk mens. Vervolgens kan je met dat inzicht gaan kijken welke balans tussen deze thema's het best werkt voor jou. Hiermee kan je je eigen happiness factor vergroten! Top training en zeker de moeite waard!!

Wil jij graag jouw ervaring met Chantal delen?

Deel jouw review
Scroll naar boven