Header over mij empower yourself

Reviews; lees wat klanten zeggen

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Persoonlijk & Gezondheid

De combinatie van kennis/theorie en oefeningen in de vorm van visualisaties/meditaties heeft mij heel goed gedaan en gesterkt in het weten dat ik op de goede weg zit en antidepressiva kan laten staan. Ik herken wat Chantal schrijft (in het programma krijg grip over jouw depressiviteit) over de eenzaamheid dat niemand je begrijpt, ook artsen niet. Maar ook jezelf (nog) niet begrijpen. Dit programma sterkt me in de wetenschap dat depressie bedoeld is om in contact te komen met je allerdiepste zelf, het vertrouwen in jezelf terug te vinden. Hierdoor kan ik m'n overlevingsmechanisme steeds beter snappen en krijg ik steeds meer kracht om echt volledig te gaan voor dat zelfvertrouwen en geen oplossingen meer te zoeken in de buitenwereld.

Ik ben nu hoopvol gestemd dat ik van de depressie af kan komen, omdat ik nu met dit programma toegespitste tools heb die me op moeilijke momenten kunnen ondersteunen en uiteraard is daar de liefdevolle begeleiding van Chantal die als geen ander ziet waar de schoen nog wringt en je daar bewustzijn op kan geven als je eraan toe bent en je zo door alle lagen heen kan loodsen.

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Persoonlijk en gezondheid

Dankzij Chantal heb ik een prachtige transformatie doorgemaakt. Zij heeft precies op mij afgestemd wat ik nodig heb en waar ik behoefte aan heb. Ook het tempo wordt aangepast op wat ik op dat moment aan kan. Als kers op de taart ga ik nu na 10 jaar antidepressiva afbouwen. De helingen van Chantal zijn echt onbetaalbaar. Ik ben dankbaar dat ik mezelf dit onwijs waardevolle cadeau heb gegund!

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Persoonlijk en gezondheid

Het moment dat ik op de bodem van mijn put zat, bracht mijn zusje mij in contact met Chantal. Door onze wekelijkse sessies, die super intensief waren maar ook zeer effectief, heb ik mezelf weer weten op te bouwen en ben ik krachtiger dan ooit tevoren. We hebben de blokkades en lessen doorleefd vanuit het verleden en deze ook gelijk aangepakt. Mijn copingmechanisme is altijd geweest dat ik het gelijk weg stop en doe alsof het er niet is. Door Chantal heb ik nu geleerd om het wel te doorleven en de emoties te voelen maar dit ook weer af te kunnen sluiten. Ik ben nu baas over mijn reactie en emoties.

Ik raad iedereen, die bereid is om echt in zichzelf te geloven, iedereen die voelt dat er meer is dan het fysieke lichaam, aan om een kennismaking in te plannen bij Chantal. Het scheelt je zo jaren aan 'reguliere' therapie. 

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Personal & business coaching

‘Lieve Chantal, sinds ik bij jou ben geweest, lijkt er letterlijk een keerpunt te hebben plaatsgevonden. Ik voel me zo bevrijd van heel veel ballasten en waar dingen uit het verleden in de weg zaten helpen ze nu letterlijk bij de vooruitgang. Het is zo bijzonder ik kan het nauwelijks bevatten soms. Ik sta op dit moment in mijn kracht, voel wie ik ben en wat ik kan en dat helpt mij in de zoektocht naar een nieuwe baan, mijn huiselijk gevoel en de relaties om mij heen. Ik kan dit koppelen aan alle ellende die je letterlijk weggehaald hebt tijdens onze sessie. Eeuwig dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Weet dat ik mijn oefeningen doe, zodra mij dit wordt ingegeven en ik denk dagelijks aan je.’

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Business Reading

3 maanden geleden ben ik in contact gekomen met Chantal na het horen van goede ervaringen van meerdere mensen om mij heen. Ik ben zelf erg nuchter maar moet zeggen dat het mijn leven behoorlijk heeft veranderd en aan het veranderen is. De reading heeft mij veel duidelijkheid kunnen scheppen. Mijn leven staat momenteel op z'n kop maar door deze reading zie ik de toekomst zonnig tegemoet. Ik zie de reading als een handvat voor de toekomst en ik weet nu vanuit mijzelf dat mijn gezin en vooral ik het vertrouwen hebben in de toekomst en de onzekerheid naar de achtergrond is verschoven.

Het kwam precies op het juiste moment!

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Persoonlijke Reading

Mijn moeder en oma van Chantal is in oktober overleden. We hebben het als familie een plaatsje kunnen geven met een lach en een traan. Het was een verrassing de Reading van Chantal te krijgen. De tekst is helder en duidelijk.

Soms is het fijn en prettig als je een kringetje kan doorbreken . In dit geval was dit Chantal onze dochter. Nadenken en een andere visie te krijgen.

Bewustwording dat je je zelf niet altijd moet wegcijferen voor diverse dingen. Onze oudere generatie heeft geleerd probleemoplossend te zijn. Door adequaat te handelen en weer door te gaan.
Door mijn werk in instellingen, verpleeghuis, thuiszorg en ziekenhuis ga je dit nog meer verfijnen. Ontzettend fijn dat je je cliënten kon helpen.

Mijn persoonlijke boodschap is: Chantal kan begeleiden en helpen waar je ook staat in je leven. Met deze inzichten kun je jezelf beter helpen en blijf positief in het leven staan.

Is zo belangrijk en ook een luisterend oor in je kennissenkring of omgeving. In deze zorgelijke wereld en bij het ouder worden is kwaliteit van het leven zeker nog super belangrijk. Chantal gaat zo door met je community en persoonlijke gesprekken. Mensen waarderen wat je voor ze kunt betekenen. José

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Persoonlijke Reading

Gisteren m’n Reading van Chantal gekregen. Ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten, maar het heeft al m’n verwachtingen overtroffen! Ik heb nu 3 A4tjes met tips voor de komende 3 maanden, waar ik (meer) aandacht aan mag besteden en hoe de situatie zal zijn over 3 maanden. Vooral de toegespitste tips en adviezen zijn echt heel waardevol. En ook de bevestiging dat waar je nu doorheen gaat dat dat erbij hoort. Dat dat weer een volgend level is in mijn persoonlijke groei. En ik was met van alles (vooral in mijn hoofd) bezig, maar kon geen focus krijgen. Door de reading heb ik nu focus en realiseer ik me dat niet alles tegelijk hoeft/kan:). En dat geeft rust en vertrouwen. Dus super waardevol, dank je wel lieve Chantal!

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Healthy life Reading

Via mijn schoonzus ben ik bij Chantal gekomen. Ik heb al jaren onverklaarbare psychische en fysieke klachten en liep overal tegen een dichte deur aan. Gelukkig ging de deur bij Chantal open. De Readings die ik van Chantal heb gekregen en het onlineprogramma helpen me echt om een ander mens te worden. Ik zit veel minder in m’n hoofd, mijn energie komt weer terug en het belangrijkste is dat ik weer voor mezelf op kom en me niet meer laat raken door negatieve dingen. Ik kan weer genieten van simpele dingen en lach ook veel meer en ook slapen gaat veel beter. Ik ben er nog lang niet maar ik voel me al zoveel beter.

Voor mij is dit een goede stap geweest. Lieve Chantal heel erg bedankt voor deze waardevolle ontdekking.

Therese

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Persoonlijk en gezondheid

Voor ik bij jou terecht kwam ging ik al heel vaak naar een energetische arts. Ik deed dit omdat ik in de reguliere zorg compleet vast liep met mijn klachten. Deze arts kon mij dan voor een tijdje me wat beter laten voelen maar steeds kwamen de klachten weer terug. Nu ik bij jou ben gekomen lieve Chantal, en we hard aan het werk zijn om mijn blokkades op te heffen merkte deze week ook de energetische arts dat alle energie veel beter door stroomt en mijn lichaam veel meer rust uitstraalt. Dank hiervoor lieve Chantal.

Therese

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Gratis meditatie

Ik vond meditatie/healing afgelopen vrijdag met Chantal een hele mooie reis ik ging er helemaal in op en de tijd leek even stil te staan en mijn lichaam was heel warm geworden,ik was de volgende ochtend nog een beetje positief dizzy van de hoge energie.

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Gratis meditatie

Lieve Chantal,
Een geweldig mooie meditatie/healing heb je afgelopen vrijdag weer gegeven. Ik voelde me in een paradijs, zo mooi, zoveel liefde. Ik heb de mooie energie van deze meditatie/ healing nog heel lang gevoeld, een zalig gevoel. Heb inmiddels de meditatie al een paar keer geluisterd. Het geeft mij iedere keer een boost aan positiviteit. Dankjewel hiervoor.

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Persoonlijke coaching & levensmissie coaching

Via Hans en Brenda kwam ik in contact met jou, Hans en Brenda waren zo enthousiast over jou dat ik dacht ik ga ook een afspraak maken. Ik liep een beetje vast op mijn werk, wilde wel wat anders maar wat? Heb wel meerdere keren gedacht dit ga ik doen en dan toch maar weer niet, steeds uitstellen en zo niet verder komen. De sessies met Chantal geeft je zo veel andere inzichten en rust dat ik heel blij ben dat dit op mijn pad is gekomen. Het meest bijzondere in de sessies vond ik wel de reis naar de bibliotheek, mijn levensmissie, wat een bijzondere ervaring. Ik kijk er elke week naar uit wat er weer gaat komen, lieve Chantal wat ben ik blij met jouw sessies. Margriet

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Gratis meditatie

Wat een super prachtige diepgaande en diep voelende meditatie zoveel liefde zoveel warmte zoveel beelden, ongelooflijk UNIEK. Dank je wel lieve Chantal, super prachtig wezen dat je bent.

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Gratis meditatie

Prachtig was deze meditatie (healing)! Ontzettend dankbaar voor. Zoveel liefde, dankbaarheid en power. Geweldig hoe jij dit neer kan zetten Chantal. Je bent een gouden engel met ongelooflijk veel liefde voor mij ben je een kadootje. Dankjewel.

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Gratis meditatie

Ik vond de meditatie op 2 dec vrede en liefde in je hart heerlijk om te doen ik voelde heel goed de verbinding met z'n allen en heb de meditatie nog 2 keer gedaan toen kwam het nog intenser bij mij binnen, ik doe de volgende meditaties met Chantal graag weer mee. Hans

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Business coaching – Happiness training

Bedankt voor je tijd en aandacht, het was voor mij een ontzettend inzichtelijke training! Ondanks dat we bij iedereen echt een stukje de diepte ingegaan zijn was het een heel compact verhaal, complimenten hiervoor. Voor mij was het ook fijn dat we met een kleine groep waren, dat zorgde snel voor een vertrouwensband waarin iedereen een stuk van zichzelf durfde te delen.

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Gratis meditatie

De meditatie op 2 december 2022, "Vrede en liefde in je hart" was ontzettend krachtig en mooi! Ik heb het beleefd als een warm bad waarin ik zo sterk de verbinding voelde met elkaar. De vlam in mijn hart kwam tevoorschijn en er kwam zoveel liefde en energie vrij voor de dieren en mensen op aarde. Ik voelde mij één met alles om mij heen. Dat was een heerlijke ervaring waar ik nog steeds geregeld aan terug denk en dan even het vlammetje in mijn hart voel oplaaien. Een prachtige meditatie, waarbij ik nu alweer uit kijk naar de volgende!

Hartegroet Angelique

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Overvloed geldt ook voor jou!

Ik werd naar Chantal toegetrokken omdat in eerste instantie mijn moeder naar haar toe ging. Ik hoorde via mijn moeder verhalen over Chantal haar werkwijze welke mij meteen enorm aansprak. Chantal werkt anders dan andere coaches en juist deze aanpak beviel mij bij het horen ervan. Chantal gaat namelijk veel dieper dan dat ik gewend was. Dit had ik nodig om écht verder te komen in mijn leven. Bij Chantal voelde ik mij vanaf het begin af aan al direct op mijn gemak door hoe ze is. Dit is natuurlijk heel belangrijk maar bovenal ook heel fijn omdat het wel sessies zijn die je het liefst doet bij iemand die je kunt vertrouwen en bij wie je je op je gemak kan voelen.

Ik liep al een langere tijd tegen bepaalde dingen in mijn leven aan. In bepaalde situaties kwam ik namelijk niet verder maar ik kon mijn vinger er niet achter krijgen waarom dat dan zo was. Ik blokkeerde letterlijk voor mijn gevoel. Alsof er ‘iets op zat’, zoals ik dat dan noem. Chantal heeft mij hier inzicht in gegeven tezamen met de gidsen. We pakten de oorzaken van bepaalde ontstane blokkades aan die uit (vorige) levens kwamen waardoor ik ze kon loslaten en transformeren. Dit heeft mij enorm goed gedaan. Ik merk dat ik hierdoor letterlijk lichter ben geworden en dat ik anders naar situaties kijk en om ga, maar ook doorheen kom. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de manifestatie sessies welke ik als laatste met Chantal heb gedaan. Ik zie nu in dat er vaak nog bepaalde blokkades om een bepaalde manifestatie ‘wens’ zitten (nu zaten) waardoor ik juist dat gene (nog) niet (helemaal) kon manifesteren. Door die blokkade weg te halen ben ik nu volledig vrij neer te zetten wat ik wil.

Ik ben Chantal erg dankbaar voor deze geweldige, en voor mij, levens veranderende sessies.

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Overvloed geldt ook voor jou!

1000 maal dank Chantal!!

Ik ben zo blij dat je op mijn pad gekomen bent!

Dankzij haar gave weet Chantal hele oude patronen te doorbreken en blokkades voor goed op te heffen. Bovendien leert ze je allerlei technieken aan (een hele toolkit eigenlijk ;-)) waarmee je zelf aan de slag kan om je gedachten te shiften, emoties los te laten en te managen... Ze leert je hoe je in je eigen kracht kan gaan staan en te manifesteren wat je maar wil. Chantal nam elke sessie opnieuw ruimschoots de tijd voor mij. Haar eindeloze enthousiasme en positiviteit zijn aanstekelijk!

Niet twijfelen, het is de investering meer dan waard.

Warme liefdevolle groet,

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Personal coaching - Narcisme en dominantie

‘Ik ben nu al een aantal maanden in behandeling bij Chantal. Allereerst wil ik haar hier voor bedanken voor wat het mij heeft gebracht. Ik had heel me leven al te maken met dominante, narcistische en jaloerse mensen en dat heeft mijn leven behoorlijk op zijn kop gezet. Ik begreep nooit waarom al deze dingen mij over kwamen en waarom ik bepaalde personen aantrok. Toen de maat voor mij vol was heb ik zware beslissingen moeten nemen en ben ik bij mij familie en gezin weg gegaan, en alleen dat klinkt al vrij heftig maar leven met zware narcistische mensen dat was gewoon niet vol te houden en heb ik voor mezelf gekozen. 3 jaar voor de periode dat ik nog bij me gezin was kreeg ik sterke signalen door over mijn missie in het leven waarvan ik toen nog weinig begreep, ik kreeg toen de tijd heel veel te maken met engelen getallen, en dat klinkt misschien raar maar ik werd er door aangetrokken en ging hier heel veel over lezen en ik kon het niet ontlopen of ontkennen. Ik ben letterlijk het pad gaan volgen en inmiddels een bedrijf opgezet met het geen wat elke keer sterk naar voren kwam. In die tijd sprak ik met mensen over bepaalde dingen die zich voor deden, maar helaas is er maar een beperkt aantal mensen die dit begrepen.

En toen kwam ik in contact met Chantal, eindelijk iemand die me greep en vooral iemand die me super goed geholpen heeft. In de begin fase is alles best lastig te bekropen maar ik had het volledige vertrouwen in Chantal en in haar sessies. Mijn complete leven is veranderd en alles wat ik las is door haar bevestigd. In de begin fase is niet alles direct voelbaar of merkbaar, maar door dat ik me volledig over gaf en er zelf ook hard aan werkte door het gebruik van haar tools en tips.

Ik kan zeggen dat het me super goed geholpen heeft en ik heb geen last meer van triggers en bepaalde emoties en dominante en narcistische mensen komen ook niet meer op mijn pad, het voelt werkelijk als een verlossing, en mooiste is…ik voel me nu gelukkig en ik heb geen last meer van blokkades en niks staat me meer in de weg om me dromen waar te maken. Het ging niet zonder slag of stoot, maar het resultaat mag er absoluut wezen.

Ik schrijf deze recensie om Chantal te bedanken en voor andere mensen die zich kunnen vinden in dit verhaal. Ik heb geaccepteerd dat het er is en ik heb het meegemaakt en ik raad het ieder ander aan. Het eerste coach gesprek was geheel gratis wat voor mij de drempel nog lager maakte om in contact te komen met Chantal.’

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Business coaching – Happiness training

'Tijdens deze training nodigt Chantal je uit om stil te staan, naar binnen te keren en te reflecteren. In de waan van de dag vind je niet altijd ruimte om stil te staan bij de zaken in het leven die écht belangrijk zijn. Hoe gelukkig ben ik eigenlijk en wat kan ik doen om mijn algehele geluksniveau een boost te geven? Chantal geeft je concrete handvatten en tools, om mee aan de slag te gaan en te implementeren in je dagelijks leven. De openheid van de groep, en van Chantal zelf, maakte de training extra waardevol.’

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Personal & business coaching

‘Ik wil je zo enorm bedanken voor de visualisatie. Ik heb de afgelopen dagen al een paar keer ‘mijn kaders’ aangegeven, en waar ik voorheen met enorme spanning wachtte op de reactie van de ander kon ik nu gewoon hun ‘teleurstelling’ accepteren zonder me daarover rot te voelen. Heel fijn en bijzonder!’

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Review boek - omgaan met dominantie

‘Chantal's boek "In 10 stappen leren omgaan met dominantie" geeft je helderheid in wat dominante mensen drijft en jouw eigen rol daarin. Veel dingen wist ik al wel, maar door het lezen van het boek vielen echt alle puzzelstukjes op hun plek. De voorbeelden in het boek waren voor mij heel herkenbaar en met de stappen die worden aangereikt, kun je er praktisch mee aan de slag te gaan. Kortom: een aanrader voor iedereen die met dit thema worstelt. In het bestelproces ging er iets mis en Chantal heeft dit geheel in de stijl van het boek opgelost. Ze bood me een nagesprek aan, waardoor de inhoud van het boek nog meer tot leven kwam, door maatwerk voor mij persoonlijk te leveren. Dank nogmaals daarvoor Chantal! Je voegt de daad bij het woord, Voor mij het bewijs dat je betrouwbaar bent en echt de intentie hebt om mensen verder te helpen.’

Schermafbeelding 2023 06 02 om 11.35.46

Review boek - omgaan met dominantie

‘Op meerdere fronten heb ik keihard aan mezelf gewerkt. Dit resulteerde voor mij in veel zelfkennis, oa dit boek. Ik herkende veel in het boek. Ik heb het boek aangeschaft vanwege een werkprobleem. Dat verhaal doorlopen op de werkvloer. Dit boek heeft mij veel herkenning gegeven dat ik steeds beter goed mijn grenzen aan kan geven. Het boek in 10 stappen omgaan met dominantie is echt een aanrader!’

Sfeerfoto home Empower Yourself

Wil je je ervaring met Chantal delen?

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten