Header over mij empower yourself

Word je bewust van de kracht van jouw transformatie, voor een leven vol succes

19-10-2023

Pexels pixabay 256643

Wat wil je bereiken?

Wat wil ik bereiken en wat is mijn purpose in life? Deze vragen stelde ik mezelf lang geleden ook. Doordat ik de keuze voor mezelf had gemaakt voor een nieuwe start, wist ik door de  levens ervaringen die ik had opgedaan mensen ging helpen met hun transformatieproces. Alleen bij het idee, werd ik zo enthousiast en ik voelde vanuit mijn inner being dat dit mogelijk was. Ik ben de stappen gaan zetten en het gaan doen. Ik neem je graag mee door de onderstaande voorbeelden om te illustreren welke impact de transformatie voor mij heeft gehad op persoonlijk, gezondheids- en zakelijk gebied, met als doel jou te inspireren. 

Persoonlijk transformatieproces

Onzekerheid en mezelf kleiner maken waren centrale thema's in mijn leven. Om mezelf opnieuw te ontdekken, besefte ik dat ik niet langer door anderen geleid wilde worden en dat ik de kracht in mezelf wilde herontdekken. Na het volgen van talloze zelfvertrouwen- en authenticiteitstrainingen die nauwelijks effect hadden, besefte ik dat ik me richting een holistisch bewustzijn aan het ontwikkelen was vanuit mijn diepere bewustzijn.

Ik dook diep in de thema's van onzekerheid, een reis waarbij ik de kernproblemen aanpakte waar traumatische ervaringen waren ontstaan. Na slechts een sessie van een uur, ervaarde ik al een transformatie. Mijn energie veranderde en daardoor begonnen mensen ook anders op me te reageren. Ze werden liefdevoller en begripvoller. Op dat moment begreep ik niet helemaal wat er gebeurde. Het enige dat ik wist, na jarenlang zoeken naar het transformatieproces, was dat ik verder wilde gaan met het aanpakken van emotionele blokkades en triggers voor mijn meest succesvolste leven vol energie en joy

Gezondheids transformatieproces

Omdat ik voornamelijk in de overlevingsmodus leefde en tegen de signalen van mijn lichaam inging, besefte ik destijds niet hoezeer dit dagelijks invloed had op mijn fysieke gesteldheid. Ik onderdrukte mijn emoties door me te concentreren op hard werken, omdat ik dacht dat het behalen van resultaten mijn emoties kon onderdrukken en op afstand hield.

Bij elke uitdaging die ik tegenkwam, ben ik aan de slag gegaan om de blokkades en emotionele triggers aan te pakken bij de kern. Ik ontdekte dat dit op een veel dieper niveau gebeurde dan je meestal zou denken. Hierdoor verdween mijn emotionele bagage moeiteloos, en transformeerde ik van een drama Queen naar een staat van innerlijke rust. Ik leerde hoe ik mijn emoties en energie op de juiste manier kon inzetten.

Na het loslaten van al deze emotionele ballast (waarvan een mens in zijn leven vaak heel wat kan verzamelen), merkte ik dat de last en pijn van mijn schouders was gevallen, mijn astma geleidelijk verdween, en pijntjes in mijn lichaam als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik had echt mijn leven teruggekregen.

Zakelijke transformatieproces

Naast het aanpakken van kernblokkades en emotionele triggers, begon ik actief te werken aan denken van zoveel mogelijk positieve gedachten. Immers, de wereld weerspiegelt je innerlijke staat. Hoe positiever je denkt, hoe meer positiviteit je in je leven ervaart, en andersom.

Tijdens deze reis ontdekte ik mijn talent als transformatiecoach en mijn vermogen om mensen en teams moeiteloos mee te nemen in veranderingen. Vaak wordt ons verteld dat we ons moeten richten op het verbeteren van onze zwakke punten, maar ik concentreerde me juist op coaching en transformatieprocessen, waarin ik nog meer excelleerde. Hierdoor ben ik vandaag de dag in staat om direct de kernproblemen bij mensen en ondernemingen te identificeren, waardoor situaties in korte tijd kunnen worden getransformeerd naar succes, met mensen die zich goed voelen.

Jouw transformatiekracht

Echt iedereen heeft van nature zijn of haar unieke talenten. Als jij jezelf herontdekt, aan jezelf werkt (voorbeeld emoties in balans houden), de verantwoordelijkheid neemt voor je leven, de confrontatie met je innerlijke zelf aangaat, je ware aard leert kennen, zelfliefde herontdekt en koestert, je kwetsbaar opstelt door te luisteren naar je innerlijke gevoelens, je hart openstelt en een nieuwe wereld binnentreedt, op zoek naar innerlijke en persoonlijke groei. Je laat je niet langer leiden door anderen; je herontdekt de kracht in jezelf. Dat is jouw transformatie kracht die al in jou zit.

Een leven vol succes, dat is mogelijk voor jou!

Door situaties kunnen er lagen zitten, waardoor jij je ware zelf nog niet ziet. Als je aan de slag gaat met deze diepere lagen die voor 95% in jouw onderbewust zijn zitten, dan verandert jouw energie. Doordat jouw energie veranderd, veranderd dit alles in je leven. Er komen mensen op je pad die beter bij je aansluiten en je krijgt situaties waarvan je dacht dat dit niet mogelijk was voor jou. Jaren geleden stond ik op zelfde plaats. Vandaag help ik mensen met hun transformatie. Afhankelijk waar je staat gaan we een aantal maanden op avontuur. En stel jezelf dan voor waar jij over een aantal maanden staat.

Go for it en zet vandaag de 1e stap

Ben je klaar met jou situatie? Of wil jij meer uit het leven halen? Of wil je ontdekken wat je nog meer in je hebt? En wil jij weten wat ik voor jou transformatie kan betekenen? Boek dan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik laat je weten welk transformatietraject het beste bij jou aansluit en ik geef je een voorproefje en een beleving van de sessies.
Jij staat centraal in het gesprek en je krijgt wat jij nodig hebt om de transformatie waar jij zo naar verlangt te maken. Ik kijk er enorm naar uit om kennis met je te maken. 

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten