Header over mij empower yourself

Ontdek hoe de kracht van keuzes alles in jouw leven transformeert

30-05-2023

Pexels mieke boogert 7960969

Ongetwijfeld ben je bekend met dit scenario. Je leidt een prachtig leven, hebt een geweldige baan of onderneming, een liefdevol gezin en huisdieren. De afgelopen week zat vol uitdagingen, ontroerende momenten en inzichten die je hebt opgedaan. Hoewel je de week succesvol hebt afgerond, ervaar je tijdens een zeldzaam moment voor jezelf een gevoel van onrust en vermoeidheid, en verlang je naar meer tijd en vrijheid voor jezelf. In deze blog gaan we in op hoe het maken van de juiste keuze voor jezelf je hele leven verandert.

Je ogen worden geopend

Elke keuze die je ooit gemaakt hebt, heeft je gebracht waar je nu bent. Op het moment dat ik me hiervan bewust werd, drong het tot me door dat ik werkelijk de regie over mijn leven heb. Vanaf dat punt ben ik stap voor stap begonnen om mijn omstandigheden te veranderen naar het leven waar ik altijd naar verlangd heb. Het was een innerlijke, diepgaande en betoverende reis.

Maar waar begin je? Het bewustzijn dat jij de volledige kracht bezit om je leven vorm te geven zoals jij dat wenst, is de meest essentiële stap. Ga op een dieper niveau voelen of dit voor jou de waarheid is. Dit inzicht zal jouw leven transformeren.

Het helder krijgen waar jij naar verlangt

Je bent je bewust geworden van de kracht van keuzes en hoe deze je kunnen helpen om een succesvol leven te creëren, zowel op business vlak als in je privéleven en gezondheid. Je begrijpt dat het maken van de juiste keuzes directe invloed heeft op alles waar je naar verlangt. De vraag die alleen jij kunt beantwoorden is: waar verlang ik werkelijk naar?

Jaren geleden stelde ik mezelf ook deze vraag en het antwoord kwam pas na 4 jaar. Het kwam voort uit mijn beslissing om op mezelf te gaan wonen, wat alles in mijn leven veranderde. Ik kreeg het inzicht dat mijn eigen ervaringen me de mogelijkheid gaven om anderen te helpen. Vanaf dat moment ben ik elke dag stappen gaan zetten die me geleid hebben naar mijn grootste passie: mensen helpen in hun transformatieproces!

Achteraf begreep ik de lessen die ik geleerd had. Ik merkte dat de angst om niet financieel voor mezelf te kunnen zorgen, mij gevangen hield in een vicieuze cirkel. Door mijn angstgedachten te voeden, trok ik situaties aan in mijn leven die deze angst bevestigden. Terwijl het eigenlijk de bedoeling was dat ik mijn passie zou volgen, werden er uitdagende situaties op mijn pad gebracht die me confronteerde om een andere koers te varen. Ik had deze situaties nodig om de blokkades in mijn gedachten te doorbreken en mijn hart te laten voelen dat kiezen voor mezelf de enige juiste keuze was.

Kies dagelijks voor plezier

Door de uitdagingen in je leven te omarmen, creëer je de mogelijkheid om vrijheid te ervaren door dagelijks te kiezen voor plezier. Plezier voelt licht en levendig aan, het geeft je energie en nodigt anderen uit om deel te nemen aan jouw leven. Hoe moeilijk het ook kan lijken, wanneer je je richt op innerlijke groei en jezelf volledig erkent zoals je werkelijk bent, ontstaat er een diepe en authentieke vreugde. Plezier brengt je elke dag een stap dichter bij het leven waar je werkelijk naar verlangt.

Welke krachtige keuze kan jij vandaag zetten?

Wanneer je nadenkt over je huidige situatie, welke beslissing kun je dan nemen die een blijvende impact zal hebben op je leven? Als je even geen antwoord weet, laat dan de vraag los en ga iets doen waar je energie van krijgt. Door je aandacht op iets anders te richten, zul je opeens inzicht krijgen en weten wat je te doen hebt.

Als je twijfelt over de keuze die mag maken

Niemand begrijpt beter dan ik hoe spannend het kan zijn wanneer je voor een belangrijke keuze staat en je hoofd overuren draait, wat kan leiden tot totale verwarring. Het is belangrijk om te weten dat dit een normaal onderdeel van het proces is. Als je behoefte hebt aan persoonlijke coaching, laat het me dan weten. We plannen een moment waarop ik je kan helpen in het proces waar je je nu bevindt en waarom je op dit punt bent beland. Samen kunnen we de juiste keuze voor jezelf gemakkelijker maken. Onthoud dat jij de enige bent die de juiste keuze voor jezelf kan maken, een keuze die life changing is. Ik sta klaar om je te helpen bij het maken van die keuze, zodat je recht op je doel af kunt gaan, de juiste stappen kunt zetten en dat jij nog meer plezier ervaart in jouw leven.

Stuur een mail met daarin jouw vragen naar:  info@empoweryourselfcoach.com

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten