Header over mij empower yourself

Hoe ik vol verbazing de transformatie maakte naar mijn meest succesvolste leven

06-05-2023

Bereik met kleine stappen florerende resultaten

Het was zeven jaar geleden dat ik wakker werd in mijn nieuwe appartement. De zon scheen en ik voelde me oprecht dankbaar dat ik deze stap had gezet. Ik nam het besluit om alles aan te pakken wat nodig was om volledig mezelf terug te vinden. Ik had geen idee hoe deze weg eruit zou zien en hoe lang dit zou duren. Het enige wat ik wel wist, is dat ik het vertrouwen had om dit te bereiken. Wat er ook zou gebeuren. In deze blog neem ik je mee door de stappen die ik heb genomen in het transformatieproces naar mijn meest succesvolle leven en hoe jij zelf de eerste stappen kunt zetten naar jouw meest succesvolle leven zowel op persoonlijk, zakelijk als gezondheidsgebied.

Durf te kijken waar je nu staat

Voor mij verdween het leven dat ik had opgebouwd en wat leek op het ideale plaatje van de ene op de andere dag volledig. Alles veranderde in mijn leven, behalve mijn baan die hetzelfde bleef. Daar zat ik, met mijn goede gedrag en mijn trauma's, en het voelde alsof mijn leven compleet was mislukt. Ik raapte mezelf bij elkaar en stelde mezelf de vraag: Welke eerste stap ga ik zetten? Ik begon met het opschrijven van waar ik op dat moment stond aan de hand van verschillende thema's. Ik had deze thema's beoordeeld met gelukscijfers. Het werd pijnlijk duidelijk dat ik compleet uit balans was. Mijn grootste verlangen op dat moment was om vrijheid te creëren in elk aspect van mijn leven. En dat begon met het herstellen van mijn basisbalans. Ik stelde mezelf de vraag: Wie ben ik nu eigenlijk?

Het volgen van mijn intuïtie 

Daar begon mijn innerlijke reis. Ik had geen idee waar te beginnen, dus besloot ik te doen wat goed aanvoelde en begon te werken met een coach. Deze coach leerde me om naar mijn intuïtie te luisteren. Er ging een wereld voor me open. Ik realiseerde me namelijk dat ik altijd alles vanuit mijn hoofd had gedaan. Vanaf dat moment begon ik mezelf te trainen om beslissingen te nemen op basis van mijn gevoel. In het begin was dit zo anders dan wat ik gewend was. Maar er was een innerlijke stem die me vertelde dat het goed was, dus besloot ik het te proberen. Plotseling ging alles veel gemakkelijker, omdat ik niet meer in mijn hoofd zat en de ingevingen die in me opkwamen, daadwerkelijk in acties omzette. Dit had zo'n levensveranderend effect!

Het besluit wat mijn leven veranderde

Met het verlangen naar vrijheid in mijn leven besloot ik mijn eigen bedrijf te starten. Uit het niets kwam er plotseling een training op mijn pad. Mijn hart maakte een sprongetje en mijn intuïtie zei: ja! Ook al had ik geen idee wat het me zou brengen. Zo ben ik eraan begonnen en kwam ik mijn spirituele leraar tegen. We werden buddy's en er ontstond direct een sterke klik tussen ons. Mijn beslissing destijds veranderde alles in mijn leven, omdat ik echt aan de slag ging met mijn innerlijke werk.Ik ging de confrontatie aan met mijn trauma's en richtte me op mijn emoties en overtuigingen, waarbij ik me vooral op de essentie ervan concentreerde. Hierdoor leerde ik hoe je blokkades bij kern aanpakt. Als ik dit had genegeerd, had ik nooit het succes kunnen bereiken dat ik nu heb bereikt.

De zoektocht naar mijn ware zelf & mensen helpen met mijn talenten

Dagelijks ging ik aan de slag om energetische blokkades en emotionele triggers in mezelf aan te pakken bij de kern waar deze ontstaan waren. En ik voelde per week de liefde naar mezelf groeien en ik kwam echt thuis bij mezelf. Tijdens mijn proces ben ik mensen gaan helpen. Voelde vanuit mijn hart dat ik iets belangrijks in de wereld te doen had. Ik werd er heel blij van en ik merkte dat mensen in een korte tijd van hun trauma's en meest intense emoties voorgoed achter zich lieten en dat ze aan het begin stonden van een nieuw en positief leven. Hierdoor startte ik mijn carriere als life en transformatie coach. 

Transformatie naar je mooiste leven

Door dat ik veel ander mensen heb gecoacht op persoonlijk, zakelijk als gezondheidsgebied, ontwikkelde ik tools en zag hoe mensen vanuit de zwaarte de transformatie maakte naar hun mooiste leven. Ik was zo positief verbaasd over de resultaten die mensen in een korte tijd bereikten. Hierdoor zijn de 5 stappen voor de transformatie naar jouw meest succesvolste leven ontstaan:

  1. Het aanpakken van kernblokkades. Dit doen wij samen, zodat jij in een korte tijd uit de vicieuze cirkel komt bij centrale thema's in je leven.
  2.  Aan de slag met jouw emotie management en emotionele triggers. Emoties kunnen je uit je kracht halen. We pakken we dit aan bij de kern.
  3. Ontdek jouw unieke talenten. Ik help jou met jouw unieke talenten en hoe je dit in kunt zetten als kracht en help je met jouw handleiding.  
  4. Manifesteer met je mindset jouw meest succesvolste leven. Ik leer je hoe je door de juiste focus en acties jij jouw mooiste leven manifesteert.
  5. Een personal & business concept inclusief reading waar jij je op kunt richten het komende kwartaal: wat zorgt voor financiële vrijheid!

Vrijheid creëren en dat kan jij ook!

Doordat ik op een dag de keuze maakte om de transformatie te maken naar mijn meest succesvolste leven, heb ik op dit moment vrijheid op elk gebied in mijn leven. Doordat ik door het doen erachter kwam dat ik een echte transformatie coach  ben, help ik mensen in een korte tijd uit de vicieuze cirkel te stappen en ook zelf deze transformatie in te gaan. Ik heb dit in 8 jaar geleerd en ben gevallen en weer opgestaan. Hierdoor kan jou in een korte tijd en efficiënt helpen om zelf de transformatie in te gaan, zodat jij recht op jou doel afgaand jouw droomleven manifesteert. 

Jouw golden ticket naar jouw meest succesvolste leven

Vanuit persoonlijke ervaringen en ervaringen met mensen in coachsessies is vanuit mijn hart het transformatie coach traject golden ticket ontstaan. Heb jij het gevoel dat je een heel eind in je leven bent gekomen, maar op de een of andere manier lukt het je niet om uit de ratrace te komen? Je wilt patronen doorbreken of de drempel overgaan om jouw onderneming te starten of je bent al begonnen? Hoe kom je naar de next level versie van jezelf? Of wil jij je nog meer blijven ontwikkelen? Tijd speelt hierin een grote rol, je wilt het voor eens en altijd doorbreken. Dagelijks geluk en joy ervaren dat is wat de meeste zingeving geeft. Dit programma is jouw golden ticket naar jouw meest succesvolste leven om dagelijks meer vrijheidjoy, zingeving  en succes te ervaren waar je op dit moment ook staat. 

Zet de eerste stap om te kijken waar je staat

In een persoonlijk gesprek richt ik me op jouw huidige situatie in jouw proces en ontdek ik wat jouw volledige potentieel is dat jij kunt realiseren in de wereld. Je ontvangt advies dat specifiek op jou is afgestemd. Samen gaan we aan de slag, zodat jij in een kort tijdsbestek daadwerkelijk een transformatie doormaakt. Onthoud dat je dit niet alleen hoeft te doen en besef dat jij binnen korte tijd transformeert naar de ware versie van jezelf en waarbij jij jouw potentieel volledig kunt ontketenen.

Werk met mij als transformatiecoach en zet jouw 1e stap

Dan stemmen we af op jouw proces en jouw unieke talenten en kijken wij of we een match zijn om samen te werken. 

Als jij verandert,
Dan verandert jouw energie.
En als jouw energie verandert,
Dan verandert de wereld.

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten