Header over mij empower yourself

Het ultieme kerstgevoel: geloof jij in wonderen? Kerstspecial € 25

06-12-2021

Het ultieme kerstgevoel geloof jij in wonderen

Wat is nu echt het kerstgevoel? Gevoel is uitdagend om echt goed in woorden te beschrijven en is voor iedereen verschillend. Het kerstgevoel is er opeens en geeft je een ultiem geluksmoment. Even uit de werkelijkheid, verdwalen in een sprookje en teruggaan naar warme herinneringen.

Wat als je nu geen fijne herinneringen hebt aan kerst? Je de pijn in je hart voelt van het gemis van je liefdevolle partner, je vader, je moeder, opa of oma, vriend of vriendin? Of het gemis van de mensen die je op dit moment niet mag zien… Emoties die je mee sleept, omdat je juist de kerst met de ander wilt delen. Het gevoel van eenzaamheid komt naar boven. 

In deze blog wil ik je een hart onder de riem steken dat er echt wonderen bestaan. En ik wil je een speciale gechannelde boodschap doorgeven via mij voor iedereen die daar behoefte aan heeft of iemand mist. Ga naar: https://www.empoweryourselfcoach.com/overleden-dierbare.

All you need is love

Het begint allemaal met zelfliefde. Hoe ga jij met jezelf om? Zorg je ondanks de drukte voor kerst voor jezelf en neem je ontspanmomenten om even uit je hoofd te gaan? Hoe zorg je ervoor dat vanuit je binnenwereld kunt kijken naar de drukke buitenwereld om je heen? En hoe beheers jij jouw emoties als het gaat om het gemis van de mensen waarvan jij het meeste houdt? 

Het ultieme kerstgevoel: geloof jij erin of niet?

Toen ik een klein meisje was met lang blond haar en grote blauwe ogen, ervaarde ik het ultieme kerstgevoel. Samen met mijn zusje en ouders zetten we de kerstboom op: de geur van de dennenboom, kerstliedjes, engelenhaar en kaarsen. Ik kan het gevoel zo weer terughalen.
Toen ik ouder werd draaide mijn kerstgevoel volledig om, ik ervaarde het als donkere dagen en was blij als ik weer mocht gaan werken. Dit kwam door de intense situaties die op mijn pad kwamen, die vervolgens weer een trauma werden. Had er allerlei emoties aan gekoppeld en projecties van andere mensen over de kerst zo overgenomen. Mijn ultieme kerstgevoel was beneden peil. 

Toen ik aan mijn persoonlijke reis begon 6 jaar geleden, ben ik de angsten aan gaan kijken, mijn kernproblemen aan gaan pakken en emoties volledig laten gaan en overtuigingen die van andere mensen waren voor eens en altijd los gelaten. En dat begon doordat ik vanuit zelfliefde in situaties die op mijn pad kwamen, koos voor wat voor mij vanuit mijn hart goed voelde om te doen en hierdoor van binnen naar buiten ging leven. 

Wonderen bestaan

Hoe meer ik mijn hart volgde hoe meer wonderen er op mijn pad kwamen. De juiste mensen kwamen in mijn leven en ik doe de dingen die voor mij van waarde zijn. Vandaag de dag geloof ik echt in wonderen. De angsten die ik altijd voelde en me beperkten, zijn er niet meer. Ik leef vanuit wat voor mij belangrijk is in plaats van wat andere mensen van mij verwachten. Dat geeft mij dagelijks vrijheid in alle dingen die ik doe. 

Hoe creëer jij het ultieme kerstgevoel?

Vanuit de pittige lessen die ik geleerd heb, heb ik dit volledig omgezet naar kracht. Hierdoor heb ik op elk level zelf ervaren, hoe je in een korte tijd als mens kunt transformeren. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je moet alleen weten hoe dit te doen. Door mijn persoonlijke transformatie heb ik mijn gaven ontdekt. Dit kan je zeker 10 jaar ontwikkelingstijd besparen. Vandaag de dag ervaar ik elke dag het kerstgevoel, namelijk liefde. Met welke stappen kan jij vandaag beginnen om ook het kerstgevoel aan te wakkeren, ondanks dat jij de pijn in je hart voelt, het gemis, de boosheid en oude situaties wilt wegstoppen?

Blijf je toch het intense gemis ervaren?

Komt ondanks dat je het ultieme kerstgevoel in jezelf probeert terug te vinden, het gemis en de steken in je hart terugkomen? Ik kan je oprecht helpen met mijn bijzondere gaven. Vele gingen je voor en kon ik gelukkig maken met een mooie boodschap. Overleden dierbare zijn er altijd, alleen ben je je er niet altijd van bewust.

Hoe kwam ik achter mijn wonderen?

Een paar jaar geleden ontdekte ik plotseling in een coachsessie dat ik een boodschap door mocht geven aan diegene met wie ik op dat moment aan het praten was. Ik had geen idee waar het overging en het bericht kwam rechtstreeks in haar hart. Ze begreep de boodschap gelijk en wist dat het om haar vader ging. Met tranen van geluk liep ze de deur weer uit. Ze was onder de indruk van de speciale boodschap.

Vandaag de dag kan ik met mijn talenten echt de kern van het probleem bij mensen weghalen en komt in mijn coachgesprekken de boodschap van de overleden dierbare door. 

Speciale kerstspecial van € 25

Omdat voor sommige mensen de dagen voor kerst zwaar kunnen voelen, heb ik de komende twee maanden een speciale aanbieding voor je. Normaal richt ik me alleen op coachgesprekken en transformaties. In de maand december en januari gun ik jou het ultieme kerstgevoel. Ook al is het voor even, want niemand hoeft zich met kerst alleen te voelen. Heb je interesse in de kerstspecial of wil je iemand het ultieme kerstgevoel geven, ga naar: www.empoweryourselfcoach.com/overleden-dierbare. Wil je praten met iemand die je al jaren mist, dan breng ik jullie bij elkaar in 15 magische minuten.

Kerstspecial

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten