Header over mij empower yourself

De kracht van een visualisatie

25-03-2022

De kracht van een visualisatie

Hoe blijf ik dagelijks in mijn kracht staan? Deze vraag krijg ik regelmatig van klanten. Naast het aanpakken van je kernblokkades is het belangrijk om met je mindset aan de slag te gaan. Hoe overwin je obstakels en hoe bereik je echt jouw doelen? In deze blog neem ik je mee hoe de kracht van visualisaties jou helpen in het dagelijkse leven.

De impact van emoties

Hoe jij reageert op situaties, heeft impact op hoe jij je voelt gedurende de dag. Als je naar een situatie kijkt, dan is het een situatie die gebeurt. Je gedachten over deze situatie die bepalen hoe jij je gedurende de dag voelt. Vaak zitten oude patronen diep in je onderbewustzijn en reageer jij vanuit de automatische piloot op situaties. Het oude label wat door een situatie bijvoorbeeld in je jeugd is ontstaan, komt naar boven en direct ben je in het gevoel van toen je nog een kind was. Conditioneringen hebben impact op je emoties en hoe jij in het leven staat. Als je je bewust wordt van je patronen, dan kan jij besluiten om het anders te doen. Dit is de eerste stap. Voor veel mensen blijft het bij een besluit, omdat ze niet weten hoe dit patroon te doorbreken en voor een andere mindset te kiezen.

Je patronen doorbreken

Een goed voornemen is helemaal geweldig. Dan is het van belang om actie te ondernemen. Actie die op dat moment past bij de situatie en goed voor je voelt. Je neemt de actie, je krijgt mogelijk weerstand en daar sta je dan met je goede voornemen. Je blijft in cirkels draaien en je zit weer in je oude patroon.

De kracht van een visualisatie

Door mijn eigen proces op alle niveaus heb ik mijn patronen en emoties nader bekeken om uit de vicieuze cirkel te komen. Toen ik wist waar het patroon vandaan kwam bedacht ik een methodiek om deze bij de kern aan te pakken. Doordat ik visualisaties voor mezelf maakte, ervaarde ik wat deze visualisaties met mij deden. Bij klanten zag ik dat ze tegen dezelfde struggles en patronen aan liepen. Ze willen heel graag hun mooiste leven creëren, maar hoe dan? Ik neem je mee in de kracht van een visualisatie die het verschil maakt om je patroon te doorbreken.

De krachtige techniek van visualisaties

Visualiseren is een krachtige techniek die je kan helpen obstakels te overwinnen en doelen te bereiken. Belangrijk is dat je het effectief toepast. Gedachten en beelden die je creëert tijdens visualisatie, creëren (nieuwe) neurale paden. Je brein ‘vertelt’ de neuronen namelijk dat je een actie echt aan het uitvoeren bent, wat leidt tot een soort ‘gedrags-geheugen’. Door deze paden te creëren kiest je brein sneller die paden op het moment dat je de gevisualiseerde actie daadwerkelijk gaat uitvoeren. Omdat die actie al bekend is voor je brein, kan het je gedrag of prestaties verbeteren en daarmee bijdragen aan het bereiken van je doelen.

De combinatie van visualisaties en mijn gaven

Doordat je je brein opnieuw kunt programmeren zoals jij dat wilt, ben ik visualisatie gaan combineren met mijn gaven. Dit betekent dat ik wanneer ik me afstem op de persoon, weet wat de kern van het probleem is en kan ik diegene meenemen in een persoonlijk afgestemde visualisatie.

Door de visualisatie ga je naar een dieper level van je onderbewustzijn. Door de kern aan te pakken, pak je emoties en overtuigingen aan bij waar ze ontstaan zijn. Door de kracht van de visualisatie, mijn stem en je onderbewustzijn, verdwijnen oude patronen als sneeuw voor de zon. Het helpt jou om jouw persoonlijke specifieke situatie te verbeteren.

Wil jij de kracht van een visualisatie ervaren?

Wil jij voor eens en altijd je doelen wel bereiken in plaats van in vicieuze cirkels te blijven draaien en steeds opnieuw te starten? Ik maak speciaal voor jou een visualisatie op maat. Als jij mij per mail doorgeeft waar jij tegenaan loopt, dan spreek ik speciaal voor jou een visualisatie op maat in. Deze visualisatie kan je altijd gebruiken.

Wil jij voor eens en altijd je patronen doorbreken en jouw nieuwe overtuigingen in jouw systeem krijgen? Ga naar deze link en vul het formulier in en je ontvangt daarna een bericht van mij over de duur van jouw visualisatie. Je mag me ook een mail sturen met daarin jouw uitleg over waar jij graag een visualisatie op maat voor wilt ontvangen. Mail naar info@empoweryourselfcoach.com.

Waarvoor kan je een visualisatie gebruiken?

Eigenlijk op elk onderwerp van het leven. Denk bijvoorbeeld aan dat je je gewoontes wilt doorbreken, omdat je gezonder wilt leven of dat je je angst patronen wilt overwinnen of mogelijk dat je rust in je leven wilt ervaren. Ervaar zelf de kracht en de mogelijkheden van een op maat gemaakte visualisatie.

Visualisatie op maat

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten