Header methodiek coach empower yourself (1)

Waarom kiezen voor
Empower Yourself?

Door mijn unieke speciale gave kom ik direct tot de kern van jou probleem. Waar andere coaches moeten zoeken naar de juiste methodiek weet ik binnen enkele minuten precies wat jij nodig heb en in hoeveel sessies ik jou kan helpen en hoe ik jou onafhankelijk maakt waarmee je veel tijd en geld bespaart. Door mijn speciale gaven kan ik me onderscheiden van de vele coaches die zich op deze markt bevinden en zul je versteld staan van het resultaat.

Dus de vraag is niet waarom, maar wanneer wil jij met mij in contact komen? Vele gingen jou voor en heb ik doelgericht en succesvol in een korte tijd kunnen helpen. Wil jij ook deze ervaring en uit die cirkel  komen? Empowerment voor jouw team, organisatie of jouw als persoon. Wil je meer weten, lees dan de onderstaande veelgestelde vragen.

Start hier met jouw succes.

Waarom kiezen voor empower yourself

Veelgestelde vragen

Wat is coaching?

Coaching is een ontdekkingsreis naar wie jij werkelijk bent. Gedurende de coaching wordt jij je bewust van de thema’s die een rode draad in jouw dagelijkse leven een rol spelen en waarom deze thema’s in jouw leven zijn gekomen.

In een coachsessie pakken wij jouw daadwerkelijke kernproblemen aan. Door het aanpakken van jouw kernproblemen waar deze ontstaan zijn, ontstaat er ruimte en worden jouw trauma’s direct aangepakt inclusief de meest intense emoties die jouw dagelijks naar beneden kunnen halen als er een trigger wordt geraakt.

Door het weghalen van het kernprobleem, smelten triggers en als sneeuw voor de zon weg en komen ze nooit meer in je leven terug. Dit betekent dat de lessen geleerd zijn en de thema’s niet meer op je pad komen. Als op een of andere manier de thema’s wel op je pad komen, dan weet jij  hoe te reageren, dat is het dan en je gaat door met je activiteiten.

Doordat het kernprobleem weg is, kan je zelf aan de slag met het ombuigen van je overtuigingen. Deze zijn namelijk ontstaan vanuit oude patronen, gewoontes en afscherm mechanisme. Hierdoor kan je bewust kiezen voor nieuw gedrag, omdat de lessen geleerd zijn. Hierdoor ben je daarna ook echt bevrijd van de thema’s in je leven.

Wat is het verschil tussen een psycholoog, een therapeut, een healer en een coach?

Een psycholoog, therapeut, healer en coach hebben als doel het welzijn van de persoon op nummer 1 te zetten, echter de techniek verschilt. 

  • Een psycholoog is een expert in de psychologie. Een psycholoog is geïnteresseerd in de achterliggende denk/voel/beleef en hersenprocessen. Een psycholoog heeft het doel om het volledige gedrag van de mens te verklaren op verschillende niveaus (cognitieve processen en neurologische processen). Psychologen gebruiken EMDR als therapie om trauma’s om te buigen. Echter werkt dit tijdelijk, omdat het kernprobleem niet wordt aangepakt bij de kern.
  • Een therapeut houdt zich bezig met genezingsprocessen van mensen op gezondheidsvlak. De therapie heeft de intentie op gezondheidsproblemen op te lossen. Er volgt een diagnose en er kan ook een therapeutische diagnose worden ingesteld.
  • Een healer werkt op energetisch vlak. Blokkades worden energetisch opgelost. De healer pakt de kern van het probleem aan, waardoor trauma’s verdwijnen en niet meer terugkomen (mijn specialisatie en dit kan niet iedere healer, omdat niet iedereen dit kan overzien). Het is een heel doelgerichte methodiek, waarbij je na een sessie direct resultaat ervaart en je zonder triggers door het leven gaat. De healer legt uit waarom situaties op je pad komen en wat jij dagelijks kunt toepassen om in je kracht te blijven staan. Door middel van de hulpvraag kan de healer heel gefocust werken en ben jij in een korte tijd van triggers, blokkades en je trauma’s af. Hierdoor kan jij je richten op je levensmissie. Waardoor jij je leven kunt creëren zoals jij dat graag wilt.
  • Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op een interactieve wijze de cliënt aanzet tot effectief gedrag door: bewustwording en persoonlijke groei. Het vergroot je zelfvertrouwen en het ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.
Hoe ziet de coaching van Empower Yourself eruit?

Empower Yourself maakt de unieke combinatie van coaching en healerschap. Door mijn persoonlijke ervaringen en struggles in het leven, heb ik ontdekt dat ik een gave heb. Door deze gave pak ik kernproblemen echt aan bij de kern. Ik geef je uitleg waarom deze situatie heeft plaatsgevonden. Jij kunt zelf aan de slag met het ombuigen van je overtuigingen. Uiteraard krijg je daar een tool bij, zodat jij nog efficiënter en doelgerichter oude overtuigingen los kunt laten.

Mijn aanpak is enorm doelgericht en je hebt direct resultaat. Ik ben verre van zweverig. Het kernprobleem wat weggehaald wordt, komt ook nooit meer terug. Hierdoor ben je als je aan de slag gaat met oude patronen en overtuigingen echt bevrijd van jouw thema’s en uitdagingen in jouw leven. Hiermee kan jij hetgeen doen wat je echt te doen hebt in dit leven en gaat alles vanuit flow, plezier en gemak. Het is ook de eerste stap naar een overvloedig leven en een gezond lichaam, omdat blokkades die jarenlang blijven zitten mogelijk voor ziektes kunnen zorgen. Waardoor mijn specialisatie voor healerschap ook echt genezend werkt. 

Doordat jij bijvoorbeeld in 3 coachsessies jouw kernprobleem aanpakt, bespaar jij een zoektocht naar de juiste coach, therapeut, psycholoog of healer en dit bespaart je achteraf juist tijd en geld. En je bent voor eens en altijd af van je kernproblemen en blokkades.

Bij een intake gesprek bespreken we eerst jouw hulpvraag. Nadat we er kort over gesproken hebben, gaan we samen aan de slag  met een visualisatie. Hierdoor ervaar je direct ontspanning en hoe jij op een makkelijke manier dagelijks in je kracht kunt staan inclusief tips en tools.

Tijdens de visualisatie krijg ik het aantal sessies door wat nodig is om jouw kernproblemen, blokkades en triggers aan te pakken. Dit is altijd zuiver. Als je besluit jezelf dit cadeau te geven, gaan we aan de slag met de coachsessie. Tijdens deze coachsessie gaan we volledig samen de diepte in.

Hoe ziet een coachsessie eruit?

Tijdens een coachsessie bespreken we de voortgang op jouw hulpvraag en waar jij tegenaan loopt. Je krijgt dan ook afgestemde tools en tips mee persoonlijk voor jou en die je (als je dit toepast) gelijk resultaten mee behaalt. Daarna gaan we uitgebreid aan de slag met jouw kernblokkades. Gemiddeld duurt dit 60 minuten, dit is inclusief uitleg. 

Na het energetisch weghalen van de kernproblemen, bespreken we dit na hoe je dit ervaren hebt. Vragen die je hebt worden ook besproken en beantwoord.

Vervolgens sluit je af met een goed gevoel, resulaten en tips voor nazorg na een visualisatie/healing. Mijn advies is om een sessie van 60 minuten te boeken, omdat je veel informatie krijgt wat in 30 minuten te snel voor je gaat. Zo haal jij het meeste en beste uit de sessie voor jezelf.

Reviews

Wil je weten hoe andere cliënten de coachsessies hebben ervaren, lees dan deze reviews. Dit geeft slechts een idee en gevoel wat er mogelijk is. Persoonlijke elementen staan namelijk niet in deze reviews vanwege privacy.

Hoe maak ik een afspraak en waar doe ik de betaling?

Voor het maken van een afspraak verwijs ik je door naar deze link. Hier vul je in welke tijdstippen jouw uitkomen. Je ontvangt daarna de definitieve afspraak met zoom link in je mail. Op locatie afspreken bij mij mag ook, geef dit aan in het maken van je afspraak.

Voordat de coachsessies plaatsvindt doe je de betaling via deze link voor persoonlijke coaching en voor business coaching doe je de betalingen via deze link. Na de betaling ontvang je via je mail de factuur.

Waarom zijn mijn prijzen hoger vergeleken met andere coaches? Inclusief fases om je mooiste leven te creëren.

Deze vraag krijg ik regelmatig. Het verschil met andere healers en coaches is, de unieke combinatie die je direct resultaten oplevert. Je krijgt waar voor je geld en zelfs meer. Het is no nonsens en je krijgt alleen wat je nodig hebt. En de resultaten zijn blijvend in tegenstelling tot psychologen en therapeuten en andere healers. Ik kan in tegenstelling tot andere healers echt de kernproblemen en blokkades weghalen, waardoor het niet meer terug komt. Veel healers halen gedeeltes weg en helpen je verder, maar komen niet tot de daadwerkelijke kern. Door mijn persoonlijke lessen bespaar je zeker 10 jaar ontwikkeltijd en heb jij voordelen van mijn geleerde lessen.  

In het proces om een Healthy en Wealthy life en je mooiste leven te creëren in je leven zijn er verschillende fases:

  • Je ontdekt je blokkades en thema’s in je leven waar je dagelijks tegen aanloopt.
  • Je transformatie proces begint waarmee je aan de slag gaat met je kernprobleem.
  • Na het aanpakken van je kernprobleem samen met mij, ga je zelf aan de slag met stap 2 t/m 5 van de 5 stappen methodiek.
  • Als je merkt dat het je tegen emoties aan blijft lopen, dan gaan we samen aan de slag met emotie management afstandshealingen. 
  • Je zet stap voor stap je dromendoelen & jouw levensmissie neer & creëer je mooiste leven door manifestatie sessies!

De tijdsduur per fase verschilt per persoon, omdat dit afhankelijk is van je levensmissie en je persoonlijke ontwikkeling. Bij elke fasering kan ik je op elk gebied helpen. Dit verschilt per persoon en is maatwerk. Als mens ben je nooit uitgeleerd. Als je bij de laatst fase bent bent aangekomen, kan je ongelimiteerd blijven doorgroeien.

Ik ben ziek en ik kan mijn coach afspraak niet nakomen.

Stuur een mail naar: info@empoweryourselfcoach.com

Annulering is tot 1 werkdag voorafgaand aan de start van de coaching kosteloos. Bij annulering korter dan 24 uur voorafgaand aan de coaching wordt de coachsessie in rekening gebracht. Uitzonderingen zijn bespreekbaar.

Stap 1 persoonlijke coaching

Stap 1

Start met je kernprobleem
In de eerste sessie gaan we meteen de diepte in. We gaan aan de slag met je kernprobleem. Mijn gave maakt het mogelijk om direct tot de kern van jouw probleem te komen. Omdat we vanaf het begin hiermee bezig zijn, voorkomen we dat je in een vicieuze cirkel belandt.

Stap 2 persoonlijke coaching

Stap 2

Omgaan met emoties en deze loslaten
We weten nu waar het kernprobleem ontstaan is en waarom je bepaalde situaties aantrekt. De tweede stap gaat over emoties. Gedachten bepalen je gevoelens en deze hebben invloed op je gedrag. Door emoties los te laten, worden gedachten rustiger.

Stap 3 persoonlijke coaching

Stap 3

Ga aan de slag met je overtuigingen & analyseer deze
Na het loslaten van de emoties ga je aan de slag met overtuigingen. Deze heb je aangenomen tijdens je opvoeding of door negatief gelabelde situaties die je hebt opgeslagen in je systeem. Het kernprobleem is gekoppeld aan de centrale thema's in je leven. Iedereen heeft een aantal thema's die als een rode draad in hun leven blijven terugkomen.

Stap 4 persoonlijke coaching

Stap 4

Kies voor nieuwe overtuigingen
Als we weten waar een overtuiging vandaan komt, kunnen we ook bewust kiezen voor een nieuwe overtuiging die bij jou en je waarden en normen past. Verander daarmee ook je gedrag, bijvoorbeeld door het aangeven van persoonlijke grenzen.

Stap 5 persoonlijke coaching

Stap 5

Evalueer wekelijks
Evalueer wekelijks je gedrag en stuur bij met behulp van het EMPOWER-model. Houd controle over je leven en behaal moeiteloos, in flow en met plezier en gemak je doelen. Je hulpvraag is opgelost en heeft geen grip meer op jou.

Sfeerfoto home Empower Yourself

Using the methods I developed, I get people to take action and provide them with the tools for achieving their goals, a step at a time.

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close