The road to your most successful life

Header methodiek coach empower yourself (1)

Test...Je bent zelf al ver gekomen en je hebt op zich een gelukkig leven. Op de één of andere manier lukt het je niet om uit de ratrace te komen, je oude patronen te doorbreken of de drempel over te stappen naar jouw meest succesvolste leven. Je wilt wel een onderneming starten of je bent al voor jezelf begonnen, maar hoe kom je dan naar de next level groei? Tijd speelt hierin een grote rol voor je. Het zelfde proces heb ik ook ervaren. De lessen die ik hierin geleerd heb, daar kan ik je moeiteloos in meenemen en help ik je te versnellen in je transformatie. Hierdoor kan jij doen waar jij vanuit je hart blij van wordt. Dagelijks geluk ervaren dat is wat dagelijks de meeste zingeving geeft. Dit programma is jouw high end ticket naar jouw meest succesvolste leven om dagelijks meer vrijheidplezier en zingeving  te ervaren waar je ook staat op dit moment. 

Veel mensen waar ik mee werk, lopen in het begin tegen de volgende uitdagingen aan:

 • Je hebt een succesvol leven, maar je weet niet hoe dit ombuigen naar jouw diepste wensen en ware verlangens.
 • Je voelt dat jij jouw talenten in de wereld wilt brengen, maar hoe zet jij een business concept op die geld oplevert? Of zet jij jouw droomdoelen om naar echte realiteit? 
 • Je helpt dagelijks andere mensen, maar hoe breng jij jezelf naar de next level?
 • Je bent op zoek naar de transformatie die een ook positieve invloed heeft op je gezondheid en welzijn
 • Je mind loop je nog niet gelijk met wie je vandaag bent. Hoe breng je dit in balans?
 • Hoe zorg je voor verdieping van je talenten en persoonlijke ontwikkeling? Hoe blijf je jezelf uitdagen?
 • Op sommige thema's blijf je in een emotionele loop hangen. Hoe buig je dit om?
 • Het onbreekt je aan de juiste sparringspartners in je dagelijkse leven. 
Personal coach empower yourself (1)

Jouw high end ticket ligt bij het aanpakken van jouw kernblokkades en emotionele triggers

Toen ik zelf mijn mooiste leven creërde, dacht ik echt dat door dagelijks hard te werken ik dit kon neer realiseren.

Achteraf zat de kracht in: uit mijn hoofd gaan, meer ontspannen en afstemmen op de juiste acties. Hierdoor kreeg ik alles vanuit ontspannenheid, flow, plezier en gemak voor elkaar. 

Het aanpakken van kernblokkades en emotioneletriggers zorgt ervoor dat jouw energie gelijk shift naar een postieve vibe. Vanuit daar kan je alles creëren wat je wilt, omdat jij verandert dan verandert de wereld om je heen. 

Door mijn gave door mensen of teams in een korte tijd te transformeren naar de ware versie van hun zelf, coach ik jou zodat jij in een korte tijd jouw minset shift en dat jij jouw wensen, verlangens en dromen zelf kunt creëren.  

Want als jij van jezelf houdt en jij je ware zelf durft te zijn, dan ontstaan er wonderen en is alles mogelijk. 

 Hoe geweldig zou het zijn?

 • Dat je vrij bent van levensthema's  en emotionele triggers.
 • Dat jij in je kracht staat in elke situatie.
 • Dat jij de transformatie hebt gemaakt waar jij van droomt. 
 • Dat jij een business concept hebt die voor je werkt. 
 • Dat geld binnenstroomt en je tijd hebt voor leuke dingen. 
 • Je dagelijks nog meer positiviteit, geluk en rust uitstraalt.
 • Je dagelijks je ware zelf bent en hiermee andere mensen inspireert.
 • Je intuïtief leiderschap inzet en hierdoor de juiste focus hebt.
 • Je dagelijks ontspant en je geniet van het leven.

We gaan ervoor zorgen dat jij de sleutels krijgt tot jouw meest succesvolste leven!

Sfeerfoto home Empower Yourself

Using the methods I developed, I get people to take action and provide them with the tools for achieving their goals, a step at a time.

Even voorstellen wie wij zijn...

Chantal van den Broek

Ik ben Chantal en ik ben life en transformatie coach. Door 20 jaar ervaringen bij business klanten heb ik mijn gave gecombineerd met het behalen van resultaten. Door het aanpakken van de kernproblemen zowel bij medewerkers als bij de onderneming, zet ik vanuit moeiteloosheid, plezier en gemak mensen en organisaties in beweging en voer de verandering door. Ik ben een doorzetter, weet van aanpakken en ik ben mens- en resultaatgericht.

Combinatie samenwerking Chantal & Marcel 

Doordat wij gingen samen werken is deze unieke samenwerking van onze gaven tot stand gekomen. Door het aanpakken van jouw kernblokkades, emotionele triggers, mindset en focus op je doel te combineren met een werkend business concept kan jij jouw meest succesvolste leven creëren. 

Marcel Steenbruggen

Ik ben Marcel en ik ben intuitief business coach. Door 20 jaar ervaring als ondernemer heb ik mijn talenten gecombineerd met het succesvol behalen van resultaten bij klanten. Door het neerzetten van business en marketing concepten, stromen ondernemingen. Ik ben dienstverlenend, oplossingsgericht en zeer creatief. Ik weet van aanpakken, denk altijd in kansen en mogelijkheden en heb een dosis humor.

Referenties icoon empower yourself

"Na verschillende sessies met Chantal is mijn leven in een stroomversnelling gekomen. Mijn hulpvraag was om beweging te krijgen in het opstarten van mijn eigen praktijk. Dat is ruimschoots gelukt. Er zit volop beweging in en het voelt erg goed. Ik ben Chantal erg dankbaar !! Ongelofelijk hoe ze in zo'n korte tijd, zóveel thema's kon oppakken. Mijn ervaring met haar werkwijze is bijzonder positief. Chantal heeft in duizelingwekkende vaart, zeer veel oude thema's die in de weg zaten voor me opgelost, waardoor er ruimte kwam om te gaan bouwen. Ook de oefeningen die ze me heeft aangeboden, pas ik dagelijks toe met veel succes. Héél veel dank Chantal !!"

Referenties icoon empower yourself

"Ik ben Chantal eeuwig dankbaar voor al haar ontzettende lieve, waardevolle steun die ze me tijdens mijn gehele traject geboden heeft. Deze vrouw weet eigenlijk zelf niet, wat voor ongelooflijk krachtige, doeltreffende hulp ze voor een mens verricht. Doordat Chantal mij geholpen heeft om bepaalde blokkades uit vorige levens te helen, sta ik nu veel beter in m'n eigen kracht en dat is echt 1000x fijner om op die manier te kunnen leven. Dankzij haar hulp heb ik geen last meer van heftige paniekaanvallen, ben ik veel relaxter overdag, ik kom vele malen sneller uit stressmomenten en ik kan anderen echt vanuit m'n hart helpen, doordat mijn eigen blokkades niet meer op het leven nu meeliften."

Referenties icoon empower yourself

1000 maal dank Chantal!! Ik ben zo blij dat je op mijn pad gekomen bent!
Dankzij haar gave weet Chantal hele oude patronen te doorbreken en blokkades voor goed op te heffen. Bovendien leert ze je allerlei technieken aan (een hele toolkit eigenlijk ;-)) waarmee je zelf aan de slag kan om je gedachten te shiften, emoties los te laten en te managen... Ze leert je hoe je in je eigen kracht kan gaan staan en te manifesteren wat je maar wil. Chantal nam elke sessie opnieuw ruimschoots de tijd voor mij. Haar eindeloze enthousiasme en positiviteit zijn aanstekelijk!

Niet twijfelen, het is de investering meer dan waard.

Waarom kiezen voor empower yourself

Als je deelneemt aan het programma ontvang je:

 • Tweewekelijks groepscoaching op zakelijk vlak door Chantal & Marcel (€ 3.048).
 • Business concept of verdieping in je huidige onderneming. 
 • Maandelijks vraag & antwoord. 
 • Online programma om business kansen direct op te pakken. 
 • Aantal deelnemers: 4-7 personen.
 • Duur van het programma 6 maanden. 
 • Start van het programma: in overleg. 
 • Het programma heeft de waarde van € 55.000!
 • Tijdelijk aanbod voor € 50.000,00.

Yess, vanuit mijn hart is dit wat ik wil & ik wil graag met jullie samenwerken. 

Ga jij voor een jouw high end ticket? Creëer je succesvolste leven en verander je leven voorgoed!

Header home Empower Yourself

Wil je meer informatie?
Boek een gratis intake gesprek.

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close