Sfeerfoto Business coaching Macel

Over mij

Over Marcel Steenbruggen

Ik neem je even terug mee in de tijd. Als kind voelde ik altijd al anders en was op jonge leeftijd al snel nieuwsgierig en ondernemend. Door mijn inlevingsvermogen trok ik mensen aan die enorme angsten hadden, waardoor ik als compensatie vaak in de verdediging ging.

Achteraf gezien waren deze mensen vaak dominant en hadden jaloers gedrag. Hierdoor ontwikkelde ik onbewust patronen, onder andere please gedrag en uitdagingen op het gebied van dominant en narcistisch gedrag.

Nadat ik 4 jaar geleden een nieuwe start had gemaakt, kwam na 2 jaar zoeken Chantal op mijn pad. Door een intensief coach traject met Chantal, kreeg ik inzicht waarom dominante mensen op mijn pad zijn gekomen. Waarom ik continue werd geconfronteerd met dominantie op het werk, iets wat ik toentertijd niet kon plaatsen. Maar ik wist wel dat ik moest kiezen voor mezelf en heb ik hierdoor ook afscheid genomen van mijn voormalige onderneming.

Dit inzicht was de eerste stap van mijn bewustwording. Mijn ervaringen als ondernemer neem ik mee in mijn business coaching.

Lees het succesverhaal van Marcel
Marcel empower yourself

Bewustwordingsproces bij anderen

Door mijn ervaring als ondernemer en ervaringen op persoonlijk vlak, kan ik direct zien wat een onderneming nodig heeft om te floreren. Ik kan snel tot de kern komen, waardoor je direct aan de juiste zaken werkt. Ik heb ervaring in samenwerking op alle niveaus en ik ken de diversiteit van vraagstukken die in ondernemingen spelen. Communicatie is de key als het gaat om veranderingen in ondernemingen door te voeren. Vele vinden mij interessant omdat ik eigenzinnig ben en de weg volg vanuit mijn hart en doelgericht werk voor de klant. Het maakt mij niet uit over wat voor een bedrijf het gaat, omdat het menselijke aspect altijd centraal staat. De juiste acties inzetten die leiden tot een succesvolle en florerende onderneming waarin ik je graag help en begeleid.

Missie & visie Empower Yourself

Na een proces van innerlijke bewustwording is het breed inzetten van mijn kennis en levenservaring mijn missie geworden. Hierdoor ben ik instaat om andere mensen vanuit mijn holistische werkwijze ondersteuning te bieden. In hun bewustwordingsproces en hoe ze via praktische tools resultaten behalen met hun doelen.

Door het aanpakken van het daadwerkelijke kernprobleem wordt het transformatieproces bij mensen en organisaties in gang gezet. Dit is meteen een goede weergave van mijn visie, want hierdoor lossen emoties, triggers, blokkades, trauma’s en beperkende overtuigingen op. Met als resultaat dat elk doel te realiseren is.

Sfeerfoto Business coaching Macel (2)

Met mijn eigen ontwikkelde methodieken zet ik mensen in beweging en geef ze tools om stapsgewijs verder doelen te realiseren.

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close