Designline-goud-Empower-Yourself

« Back

Hoe ik vol verbazing de transformatie maakte naar mijn meest succesvolste leven

Bereik-met-kleine-stappen-florerende-resultaten.jpg06 May

Het was zeven jaar geleden dat ik wakker werd in mijn nieuwe appartement. De zon scheen en ik voelde me oprecht dankbaar dat ik deze stap had gezet. Ik nam het besluit om alles aan te pakken wat nodig was om volledig mezelf terug te vinden. Ik had geen idee hoe deze weg eruit zou zien en hoe lang dit zou duren. Het enige wat ik wel wist is dat ik het vertrouwen had om dit te bereiken. No matter what. In deze blog neem ik je mee in de stappen die ik heb gezet in het transformatie proces naar mijn meest succesvolste leven en hoe jij voor jezelf de eerste stappen kunt zetten naar jouw meest succesvolste leven ever. 

Durf te kijken waar je nu staat

Voor mij was het leven wat ik had opgebouwd en wat het ideale plaatje leek van de ene dag op de andere dag helemaal weg. Alles veranderde in mijn leven, behalve dat mijn baan hetzelfde bleef. Daar zat ik met mijn goede gedrag, mijn trauma's en het voelde alsof mijn leven totaal was mislukt. Ik raapte mezelf bij elkaar en ik stelde mezelf de vraag: welke eerste stap ga ik zetten? Ik begon met het opschrijven waar ik op dat moment stond aan de hand van verschillende thema's. Deze thema's had ik happiness cijfers gegeven. Het werd pijnlijk zichtbaar dat ik helemaal uit balans was. Mijn allergrootste verlangen op dat moment was om vrijheid te creëren op elk thema in mijn leven. En dat begon met mijn basis weer in balans te krijgen. Ik stelde mezelf de vraag: wie ben ik nu eigenlijk? 

Het volgen van mijn intuïtie 

Daar begon mijn innerlijke reis. Had geen idee waar te beginnen en deed wat goed voelde door met een coach te gaan werken. Deze coach leerde mij om naar mijn intuïtie te luisteren. Er ging een wereld voor me open. Ik deed namelijk alles vanuit mijn hoofd. Vanaf dat moment trainde ik mezelf om besluiten vanuit mijn gevoel te nemen. Dat was in het begin zo ontzettend anders dan ik gewend was. Een stem in mij zei dat het goed was. Hierdoor ben ik het gaan doen. Alles ging opeens veel makkelijker, omdat ik uit mijn hoofd was en ingevingen die me te binnenschoten letterlijk in acties ben gaan omzetten. Dit was zo life changing! 

Het besluit wat mijn leven veranderde

Omdat ik vrijheid wilde ervaren in mijn leven, besloot ik om mijn eigen onderneming te gaan starten. Vanuit het niets kwam er opeens een training op mijn pad. Mijn hart maakte een sprongetje en mijn gevoel zei: ja! ook al had ik geen idee wat het me zou opleveren. Zo ben ik begonnen en kwam ik mijn spiritueel leraar tegen, we werden buddy's en we hadden direct een enorme klik. Mijn besluit toen veranderde alles in mijn leven, omdat ik echt aan de slag ging met mijn innerlijk werk door trauma's aan te kijken en in te zoomen op emoties en overtuigingen waarbij de kern werd aangepakt. Als ik dit had gelaten voor wat het was, dan had ik niet door kunnen breken naar succes wat ik nu heb bereikt. 

De zoektocht naar mijn ware zelf & mensen helpen met mijn talenten

Dagelijks ging ik aan de slag om energetische blokkades en emotionele triggers in mezelf aan te pakken bij de kern waar deze ontstaan waren. En ik voelde per week de liefde naar mezelf groeien en ik kwam echt thuis bij mezelf. Tijdens mijn proces ben ik mensen gaan helpen. Voelde vanuit mijn hart dat ik iets belangrijks in de wereld te doen had. Ik werd er heel blij van en ik merkte dat mensen in een korte tijd van hun trauma's en meest intense emoties voorgoed achter zich lieten en dat ze aan het begin stonden van een nieuw en positief leven. Hierdoor startte ik mijn carriere als life en transformatie coach. 

Transformatie naar je mooiste leven

 Doordat ik tegelijkertijd aan mezelf werkte en tegelijkertijd andere mensen hielp op privé vlak en ook in het bedrijfsleven, ontwikkelde ik tools en zag hoe mensen vanuit de zwaarte de transformatie maakte naar hun mooiste leven. Ik was zo positief verbaasd over mezelf waar ik vandaan kwam en waar ik vandaag sta. Hierdoor zijn de 5 stappen voor de transformatie naar jouw meest succesvolste leven ontstaan:

  1. Het aanpakken van kernblokkades. Dit doen wij samen, zodat jij in een korte tijd uit de vicieuze cirkel komt bij centrale thema's in je leven.
  2.  Aan de slag met jouw emotie management en emotionele triggers. Emoties kunnen je uit je kracht halen. We pakken we dit aan bij de kern.
  3. Ontdek jouw unieke talenten. Ik help jou met jouw unieke talenten en hoe je dit in kunt zetten als kracht en help je met jouw handleiding.  
  4. Manifesteer met je mindset jouw meest succesvolste leven. Ik leer je hoe je door de juiste focus en acties jij jouw mooiste leven manifesteert.
  5. Een personal & business concept inclusief reading waar jij je op kunt richten het komende kwartaal: wat zorgt voor financiële vrijheid!

Vrijheid creëren en dat kan jij ook!

Doordat ik op een dag de keuze maakte om de transformatie te maken naar mijn meest succesvolste leven, heb ik op dit moment vrijheid op elk gebied in mijn leven. Doordat ik door het doen erachter kwam dat ik een echte transformatie coach  ben, help ik mensen in een korte tijd uit de vicieuze cirkel te stappen en ook zelf deze transformatie in te gaan. Ik heb dit in 7 jaar geleerd en ben gevallen en weer opgestaan. Hierdoor kan jou in een korte tijd en efficiënt helpen om zelf de transformatie in te gaan, zodat jij recht op jou doel afgaand jouw droomleven manifesteert. 

Jouw high end ticket naar jouw meest succesvolste leven

Vanuit persoonlijke ervaringen en ervaringen met mensen in coachsessies is vanuit mijn hart het programma high end ticket ontstaan. 
Heb jij het gevoel dat je een heel eind in je leven bent gekomen, maar op de een of andere manier lukt het je niet om uit de ratrace te komen?
Je wilt patronen doorbreken of de drempel overgaan om jouw onderneming te starten of je bent al begonnen? Hoe kom je naar de next level versie van jezelf? Of wil jij je nog meer blijven ontwikkelen? Tijd speelt hierin een grote rol, je wilt het voor eens en altijd doorbreken. Dagelijks geluk en joy ervaren dat is wat de meeste zingeving geeft. Dit programma is jouw high end ticket naar jouw meest succesvolste leven om dagelijks meer vrijheid, joy, zingeving  en succes te ervaren waar je op dit moment ook staat. 

Zet de eerste stap om te kijken waar je staat

In een 1 op 1 gesprek gaan we samen een visualisatie in en dan weet ik waar je staat in het proces en weet ik wat jouw volste potentie is die jij neer kunt zetten in de wereld. Samen gaan een half jaar aan de slag, zodat jij in een korte tijd echt de transformatie maakt. Weet dat je dit niet alleen hoeft te doen en weet dat jij in een korte tijd transformeert naar de ware versie van jezelf.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan. 

Dan stemmen we af op jouw proces en jouw unieke talenten en kijken wij of we een match zijn om samen te werken. 

Als jij verandert,
Dan verandert jouw energie.
En als jouw energie verandert,
Dan verandert de wereld.

Tags
Healthy & Wealthy life

« Back

Scroll to top