Designline-goud-Empower-Yourself

« Back

Wat maakt mij gelukkig en wat maakt mij succesvol?

chantal-header-home-empower-yourself.jpg05 Apr

De wens van ieder mens is om gezond, gelukkig en succesvol te zijn. Veel mensen zijn hier op zoek naar en blijven hierbij regelmatig in cirkels draaien door hun eigen mindset. Hierdoor lopen mensen door met hun emoties en trauma’s op fysiek, emotioneel en mentaal gebied. De sleutel voor het beheersen van jouw emoties en het aanpakken van jouw kernprobleem, daar ligt de sleutel voor een Healthy & Wealthy life. Deze blog gaat over het ontdekken van het antwoord op de vraag: wat maakt mij gelukkig en wat maakt mij succesvol?

De basis voor een succesvol leven

De basis voor succes is dat in eerste instantie je gezondheid in balans is. Het is zo vanzelfsprekend als je een goede gezondheid hebt. Je sport dagelijks en je eet gezond. Voor je gevoel ben je goed bezig. Opeens vanuit het niets, krijg je een ziekte. Je wordt er helemaal door overrompeld en je zit in een molen van ziekenhuis bezoeken. Je leven die goed was, is opeens veranderd in een nachtmerrie. Je vraagt je af, hoe komt dat? 

Blokkades in je lichaam

Mensen zijn zichzelf vaak niet bewust van het energetische deel in het menselijk lichaam en van wat ze zelf creëren met hun eigen mindset. Onbewust of bewust kan jij in je lichaam blokkades meedragen, waardoor jij ziektes kunt krijgen op jonge leeftijd of waar je je vaak onbewust van bent, versterk je ziektes door de kracht van je eigen mindset. 

Wat is een blokkade?

Een blokkade is letterlijk een verstoring in de energiestroom in je lichaam. Een blokkade ontstaat door een onverwerkte emotionele gebeurtenis. Op het moment dat je iets niet leuk vindt of als onprettig ervaart, ontstaat er een geblokkeerde cel in je lichaam. Stel je voor dat mensen je uitlachen bij het geven van een presentatie. Je wordt rood en je wilt het liefst door de grond zakken. Deze emoties duw je weg en de cel met die energie zet zich vast in je lichaam, zonder dat jij je hier bewust van bent.

Een aantal weken later geef je weer een presentatie. Je maakt een blunder en mensen lachen je opnieuw uit. Je voelt je enorm vervelend over deze blunder. Je merkt dat je reactie hierop intenser is dan de eerste keer. In deze situatie sla je in dezelfde cel deze energie weer op. Dat betekent dat om de eerste cel van de energie nu, een tweede cel zich heeft vastgezet in je lichaam. De cellen verbinden zich als het ware met elkaar en worden groter bij elke situatie die je met emotie, gedachte en overtuiging daaraan koppelt.

Een kernblokkade zit dieper en stamt uit vorige levens. Door deze kernblokkade weg te halen, kom jij thuis bij je ware zelf. Deze kernblokkades kan je alleen samen weghalen met mij vanwege de energie die vrijkomt. De energie die vrijkomt is vaak intens, waardoor dit begeleiding nodig heeft zodat de oude energie liefdevol losgelaten kan worden en jij in je kracht blijft.

De kracht van je mindset en woorden

Alles wat je doet en wat om je heen is, is energie. We zijn allemaal met elkaar verbonden. Alles wat je denkt of de emoties die je hebt, heeft een energiefrequentie. Deze energiefrequenties zend je uit. Ieder mens heeft een persoonlijke beleving van zijn of haar werkelijkheid. Je eigen ideeën, je unieke levensvisie en je persoonlijke overtuigingen. Wat is jouw werkelijkheid en welke gedachten heb jij dagelijks? Als jij verandert, verandert de hele wereld om je heen.

Alles in het universum bestaat uit energie. Als mens zijn we minuscule deeltjes die hierin snel of langzaam vibreren. Ieder deel van ons lichaam bestaat uit vibrerende deeltjes. Deze deeltjes gedragen zich als energie en zijn te meten in hertz. Dat betekent dat de emoties een eigen frequentie hebben. Er zijn verschillende soorten emoties. Emoties die we willen wegstoppen en een lagere frequentie hebben. Denk hierbij aan schuld, schaamte, woede en angst. Er zijn ook positieve emoties die een hoge frequentie hebben. Denk hierbij aan liefde, dankbaarheid, enthousiasme en vrijheid.

Je gedachten en het aantrekken van hetgeen wat je graag wilt neerzetten. Word je bewust van de woorden die je de hele dag door tegen jezelf en anderen zegt. Zijn deze woorden positief en gericht op mogelijkheden of zijn deze woorden gericht op negativiteit en tekortkomingen?

Zet de eerste stappen naar een succesvol leven

Dat betekent dat als je je bewust wordt van je gedachten en dat je overtuigingen en emoties een trillingsfrequentie hebben waarmee je alles aan kan trekken, dat het belangrijk is bijvoorbeeld bij een lichamelijke klachten om positief te blijven. Dat is heel uitdagend, omdat je opeens in een heftige situatie kunt komen. Onderstaand 2 tips wat je in ieder geval kunt doen:

  • Richt je op de positieve zin: ik ben en ik blijf fit, vitaal, gezond, sterk en krachtig.Herhaal deze zin zo vaak als je kunt bij negatieve gedachten.
  • Ga voor jezelf na waarom deze lichamelijke klacht in je leven is en wat de betekenis ervan is. 

Zelf heb ik jarenlang astma klachten gehad. De reden daarvan was, omdat ik mezelf liet onderdrukken. Toen ik de kern blokkade had aangepakt en ik heel bewust met mijn mindset aan de slag ben gegaan, is nu jaren later zijn mijn astma klachten over. De huisarts kon dit niet verklaren. Zelf ben ik er heel dankbaar voor, omdat ik geen medicijnen meer gebruik. De kwaliteit van mijn leven is enorm verbeterd. 

Voorkomen is beter dan genezen

Het is uiteraard belangrijker om direct aan de slag te gaan met je dagelijkse emoties te leren beheersen en de kernblokkades en emotionele triggers op te lossen. Hiermee kan je mogelijk lichamelijke klachten voorkomen. Als je in balans bent, dan zijn er visualisaties om je gezondheid in balans te blijven houden. 

Wil je weten waar je staat?

Als je wilt weten waar je staat in je leven op het gebied van gezondheid en succes? Plan een vrijblijvend gesprek in. Dan zoom ik in op jou situatie en geef ik je heel transparant door wat jij op dat moment nodig hebt. 

Wil je alvast meer weten over het online programma Healthy & Wealthy life om jouw meest succesvolste leven te creëren? Ga naar: 

Healthy & Wealthy life experience

Door emotie management blijf jij
fysiek, emotioneel en mentaal in balans.

Tags
Healthy & Wealthy life

« Back

Scroll to top